Unika och personliga klasströjor

Tees-designem-smKlasströjan är till för att symbolisera gemenskapen i klassen och stärka sammanhållningen, men alla behöver inte ha exakt likadana tröjor för det.

Det finns enkla knep för att göra klasströjorna mer personliga och unika, precis som varje individ själv är. Att få en specialdesignad tröja upptryckt, inte bara för hela klassen utan för var och en personligen, är en speciell känsla och en perfekt present inför skolavslutningar och nya äventyr.

Välj olika färger

Att låta en hel klass komma överens om vilket tryck den gemensamma skoltröjan ska ha är inte en helt lätt uppgift. Därför kan det vara bra att veta att de åtminstone inte måste komma överens om färgen, om de nu inte vill följa samma färg allihopa.

Genom att välja ut ett gemensamt tryck och sedan själva välja färg på trycket eller själva tröjan gör väldigt mycket. Tröjorna blir personligare och alla får sin vilja igenom. För att det ändå ska synas att tröjorna hänger ihop är det lättaste att bestämma en gemensam färg på trycket och sedan får alla välja färg på tröjan själv, eller göra tvärtom och välja färgen på trycket själva.

Personliga namn på tröjan

Många väljer att trycka upp en lista på tröjorna med alla elevers namnteckning. Detta är ett roligt sätt att minnas alla klasskompisarna för evigt, men det blir inte så personligt. Ett alternativ är att istället sätta sitt eget namn på tröjan och låta alla få en specialdesignad tröja. Ett mindre namntryck på bröstet eller ett stort tryck över ryggen är väldigt populärt och gör att tröjan favoriseras lite extra i garderoben.

Namntrycken är enkla att ordna och innebär inga stora skillnader varken i tidsåtgång eller pris. Att likt en idrottare gå runt med sitt förnamn, efternamn eller smeknamn på ryggen är stort för många och tröjan blir verkligen en kär klenod som kommer att sparas länge.