Ett minne för livet

Ett betygspapper kan lätt tappas bort och digitalt material faller snabbt ut glömska. Vill man bevara något så görs det alltid bäst med något fysiskt, såsom klasströjor. Just därför rekommenderar vi att ni väljer något minnesvärt till er tröja.

Även om det är lockande att välja något rått skämt eller lärarhån så säger det inte så mycket om er klass. Lått oss dessutom vara ärliga – ifall ni trycker något aktuellt meme på er tröja kommer ni bara känner er som gamla gummor och gubbar när ni bär den om några år.

Kanske har ni något kul internskämt som bara er grupp förstår? Det kan ofta vara ett utmärkt motiv att trycka på sina klasströjor. Det vanligaste sättet att få något unikt på sin tröja är annars att trycka alla klasskamraters namn på tröjan.

klasströjor med eget tryck

Namn kan göras på två sätt. Antingen skriver alla sin signatur på ett papper som sedan scannas in, eller så väljer alla vilket typsnitt deras namn ska tryckas i. Att välja typsnitt är utan tvekan modernare, dessutom så ökar det även kvalitén på trycket. Sist men inte minst så slipper ni föreviga er dåliga handstil – för vem skriver ens för hand numera?

Så fundera lite på vilket motiv som passar er bäst. Har ni något rolig citat eller klassminne som ni vill föreviga? Och tänka noga, för er klasströja kommer stanna kvar mycket längre än något betygspapper, det vill vi lova!