Välkommen! Här hittar ni allt om klasströjor och olika tryck och produkter. Att beställa klasströjor är spännande och sker oftast i årskurs nio, men kan användas betydligt tidigare eller senare än så också.

Det där sista året på högstadiet är en speciell och pirrig period, då mycket spännande händer och planer inför framtiden ska smidas. Därför är det viktigt att eleverna känner samhörigheten mellan dem innan de ger sig av till olika skolor efter sommaren.

Klasströjorna finns med hundratals olika tryck, och det går till och med att specialdesigna helt egna. Välj en fräck, tuff eller bara rolig tröja som klassen gemensamt väljer ut, och ge den sedan en personlig touch med antingen endast det egna namnet eller allas namn skrivet på. Ett fint sätt att komma ihåg både klassen och gemenskapen som fanns, och även alla individer i många år framöver!

Skämten på tröjorna symboliserar ofta stämningen i klassen och hintar om vilken nivå de annars har på skämten. Många trycker även interna skämt eller saker som varit speciellt just för deras klass. Det blir då en helt unik design och en extra stor känsla av att ha något alldeles särskilt ihop.

Det går att välja både mellan flera olika plagg så som t-shirts, hoodies och jackor, och även mellan regnbågens alla färger. Låt alla komma överens om hur de vill utforma sin klasströja för att kunna använda den så mycket som möjligt innan året är slut.

Fira den sista tiden ihop och välkomna framtiden med härliga skoltröjor till hela klassen!