Övriga produkter med klasstryck

MTM0ODM4MTgwMDQ5MzczMTk0Det pratas mest om just klasströjorna, där man syftar till t-shirts och hoodies, men det finns så många fler produkter att välja mellan!

Informera hela klassen om de olika alternativen som erbjuds, och bestäm till exempel att alla beställer minst varsin t-shirt, och sedan går det att välja till hur många som helst av de övriga produkterna om man vill.

Vissa nöjer sig bra med en t-shirt eller hoodie, vissa vill ha både och, och många vill dessutom komplettera med jackor eller snygga accessoarer. Prata ihop er i klassen och se hur stort intresset är!

Tygväskor

Den klassiska tygpåsen som väska går aldrig ur tiden, och är känd för att ha roliga tryck och statements. Så vad kan passa bättre än en klass-tygpåse när tröjorna ändå är på ingång?

Lägg undan den gamla skolväskan för resten av årskursen och använd matchande tygpåsar med klassens utvalda tryck på. Tygpåsar är tåliga och klarar absolut av att tjäna som skolväska resten av skoltiden.

Mössor och kepsar

Eventuellt så blir det svårt att få plats med hela klasstrycket på en mössa eller keps, men det hindrar inte många från att beställa dessa. Trycket kan antingen förminskas eller lämnas utanför, och istället skriv namnet på personen och klassen på mössan eller kepsen. Ett mindre tryck går alltid att få plats med såklart. Många uppskattar även att det inte står mer än förnamnet och klassnamnet, en mössa med till exempel texten “Wilma 9D” är personlig och rolig att ha!

Jackor

Att ha symboliska jackor klassen emellan är väldigt populärt. Det kan föra tankarna från allt till coola mc-gäng till de tuffa tjejerna och killarna i filmen “Grease”. Jackor är ofta enklare att använda än en hoodie, och tshirten kan samtidigt synas under! Beställ jackorna med klasstryck och personliga namn på, det är en jacka som är kul att låta hänga framme i många år framöver.