Roliga designer

funny_tshirt_designs_640_05Det finns en hel uppsjö av roliga och snygga klasströjor då klasströjan har funnits i flera decennier och växt sig större för varje år. Varje år kommer det nya fyndiga varianter av dessa klasströjor som du kan välja och vraka mellan.

De flesta som trycker upp tröjorna har en bunt med egna designer så som enkelt går att välja mellan, men det går såklart att skapa en egen också. Det enklaste sättet att få inspiration på är genom att finna inspiration på internet, och här på denna sida så finns det gott om exempel med roliga tryck, främst i textform, som går att använda sig av. Samla hela klassen och utforska denna sida riktigt noggrant efter nya idéer och hitta det tryck som är så perfekt för just er klass som bara möjligt. Om alla är engagerade och hjälper till att leta går det att hitta en stor mängd olika designer på nolltid.

Personligare tryck för klassen

Det går såklart att byta ut små ord och annat i trycket för att göra det mer personligt för just sin egen klass. Flera som trycker upp skoltröjor struntar helt i de klassiska trycken och tar istället hjälp av text och bild för att återskapa ett internskämt eller roligt minne på klasströjan. Se bara till att alla elever är inkluderade i detta så att det inte bara rör en liten grupp i klassen.

Exempel på vad detta skulle kunna vara är till exempel en rolig händelse eller ett ord/mening som sägs ofta i klassen och fått en egen status eller betydelse. När man är ett sammansvetsat gäng som umgås så mycket varje dag som en högstadieklass gör, så dyker ofta sådana saker upp och passar utmärkt att föreviga på klasströjan! Ta en stund tillsammans i klassen och fundera om något sådant kan passa för er.