Håll värmen med en hoodie

424e1066bf12727cde59ef4ddcd2516aKlasströjan är inte begränsad till bara t-shirts, och det finns inte heller någon anledning att bara nöja sig med en. Genom att beställa både en t-shirt och en hoodie med klassens egna tryck så är eleverna sedan redo för alla väder! Just vädret i Sverige är ofta varierande oavsett årstid, och det är inte kul att behöva dölja sin t-shirt under jackan när de väl ska användas, eller att behöva svettas i en hoodie bara för att visa upp tröjan.

Beställ t-shirt och hoodie samtidigt

Självklart vill man använda klasströjorna så ofta som möjligt när man fått dem. Vissa har dem under vilka vardagar som helst, men de viktiga tillfällena är framförallt under temadagar och andra aktiviteter med klassen. Köper man både en hoodie och en t-shirt så hinner man dels använda dem oftare och står dessutom redo för alla väder som kan komma. Hoodies som klasströjor blir verkligen mer populärt hela tiden, och är användbara långt efter skoltiden då den också är mjuk och behaglig att gå runt i även på fritiden.

Skillnaderna mellan hoodies och t-shirt som klasströja

Klasströjorna är genomtänkta och så länge man inte väljer ut något extra stort specialtryck, så fungerar alla tryck precis lika bra på t-shirts som på hoodies. Däremot så gör luvan på hoodies att eventuellt tryck på ryggen “försvinner”, om luvan inte är uppfälld. Men det är en bagatell, uppfälld luva är både mysigt och praktiskt och dessutom är det inte heller alla som väljer att ha tryck på baksidan utan nöjer sig med att ha det på framsidan.

Hoodies har även en ficka fram, men här får oftast trycket plats ovanför fickan så det gör ingen skillnad där heller utan det går alltid att få ihop snyggt och stilrent.

Se till att alltid vara förberedd för alla klassaktiviteter och väder genom att beställa hoodie och t-shirt tillsammans!